Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan’ın hentbolcuları Türkiye Kupası’nda boy gösterecek

Seyhan’ın hentbolcuları Türkiye Kupası’nda boy gösterecek

Seyhan’ın hentbolcuları Türkiye Kupası’nda boy gösterecek

Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor, Türkiye Hentbol Federasyonu’nun, 2020-2021 faaliyet programi içerisinde yer alan Türkiye Kupasi’nda ilimizi temsil edecek.  Hatay, Adana,Istanbul ve Tokat olmak üzere 4 grup merkezi seklinde gerçeklesecek olan Türkiye Kupasi karsilasmalari’nda 17 takim yer alirken müsabakalar 29-31 Ocak tarihlerinde yapilacak. Gruplarinda ilk iki sirada yer alan 8 takim çeyrek finale yükselecek. Seyhan Belediyespor, Kupa’da B Grubu’nda yer alacak.

EVSAHIPLIGINI ÜSTLENECEK

Yüregir Serinevler Spor Salonu’nda oynanilacak olan Erkekler Hentbol Türkiye Kupasi B Grubu karsilasmalari'nda, Seyhan Belediyespor Kulübü'nün yani sira Süper Lig kategorisinde mücadele eden Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Nilüfer Belediyesi SK , Köycegiz Belediye SK takimlari yer alacak.  Müsabakalarin ev sahibi pozisyonundaki Seyhan Belediyespor Kulübü pandemi sartlari dahilinde Yüregir Serinevler Spor Salonu’nun hazirlanmasini da üstlenecek.

ÇOK GENÇ VE GELECEK VAADEDEN BIR KADROYA SAHIP

Erkekler Hentbol Türkiye Kupasi’nda ilimizi temsil edecek olan  Seyhan Belediyespor Kulübü, çok genç ve gelecek vadeden bir kadro yapisina sahip. Mavi-Beyazlilar, Süper Lig’de sampiyonluk mücadelesi veren rakipleri karsisinda kendi gücünü test ederek tecrübe kazanma mücadelesini ent üst perdeden vermeyi hedefliyor. 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli